Dundika és Istenes is tánccipőben

Címkék: Szombat esti laz

Ismét lázasodik az ország! Persze ezt már korábban tudtuk, vagy éreztük, hogy valami „kerülgeti” a táncot szerető nézőket. Tavaly ősszel volt egy kis hőemelkedés, de azt sikeresen leküzdöttük, egy-két infót akkor már hallottunk, de a műsor indulása mostanáig váratott magára. Az RTL II-es csatornán március 9-én, nyolc párral kezdődik a show – jelentették be a hétfői  sajtótájékoztatón. Magyarországon ez lesz a negyedik évad.

A résztvevőket elnézve már előre lehet borítékolni egy-egy jó produkciót. Ha Györfi Pál, az OMSZ szóvivője az edzéseken és a parketten is olyan precíz lesz, mint a nyilatkozataiban, könnyen elnyeri a nézők szimpátiáját. Kíváncsian várjuk a Barátok közt Nórájának, Varga Izabellának a táncos megnyilvánulásait is. Véleményünk szerint ő a parkettre termett, csak eddig ezt nem mutatta meg az országnak. De ne menjünk elébe a dolgoknak. Az [origo] Szombat esti láz blogja igyekszik háttérinfókkal, értékelésekkel szolgálni hétről hétre.

A párosok:

- Bálint Antónia és Angyal András (rutinos Szombat esti fazon, korábban – többek között – Udvaros Dorottyával táncolt)

- Györfi Pál és Práger Kitti (Gönczi Gábor volt partnere)

- Varga Izabella és Cseh Szakál Tibor (Gáspár Beával láthattuk az előző évadban)

- Vastag Csaba és Mármarosi Tünde (Szombat esti újonc, amúgy jól ismert a Vastag családban, hiszen Csaba testvérének, Tamásnak a szerelme)

- Szilveszter gazda és Molnár Andrea (Legutóbb fintesz-modell világbajnokságon bronzérmet szerzett, az előző évadot Katus Attilával pedig megnyerte)

- Istenes Bence és Südi Iringó (Az első három szériában is láthattuk Hajas László, Somló Tamás, később Stohl András oldalán)

- Tóth Gabi és Markó Robi (Most érkezett haza a UK Openről, az előző szériákban is táncolt – többek között – Kovács Ágnest próbálta táncra bírni)

- Dundika és Mészáros Máté (Szombat esti újonc)

A műsort Lilu és Csonka András vezeti, míg a zsűriben Esztergályos Cecília, Szirtes Tamás, Keleti Andi, és Tihanyi Ákos kapott helyet.

(fotók: http://rtlklub.sajtoklub.tv)

Sportbányászat

Doktor lett Horváthból! 

A Hegyes-Kis duó másodszor is magyar bajnok lett 

Tovább menetel a Szeged a teke BL-ben! 

| Reblog! 0 |
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

Követők

bányász

Blog ajánló

Szülőcsatorna
Van, aki kitol, van, akiből kiveszik. Van, aki visít, van, aki énekel közben, van, aki hang nélkül szül. Kórházban, otthon, kádban, ágyban, fekve, állva, négykézláb. Ahány szülés, annyiféle. Szülésvideók a világ minden tájáról.