Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Maradonának meggyűlt a baja a lábaival

Itt a nyakunkon a Szombat esti láz negyedik szériája. A párosok gyakorolnak, az RTL csoport hétfőn, azaz január 28-án, hivatalos sajtótájékoztatón bemutatja a párosokat és a zsűrit, úgyhogy nem kell sokat várnunk arra, hogy az RTL II-es csatornán celebek és profi táncosok szórakoztassák azokat, akik fogékonyak erre a műfajra.

Addig is folytatjuk a korábbi külföldi produkciók szemlézését. Az amerikaiakon kívül az olaszok is imádják a műsort. A Rai Unón eddig nyolc táncos sorozatot láthattak nézők, ott a Ballando con le Stelle címet kapta a produkció. A tévécsatorna elég veretes névsort tud felmutatni az eddigi szériákban. Most az argentinok legendás labdarúgójának, Diego Maradonának az alakításait gyűjtöttük ki. Az isteni Diégo annak idején Angela Panico oldalán táncolt.

Lakodalmasra vette a figurát cha-chában

Jól dekázott a jive-ban

A szambában meg úgy táncolt, mint a cha-chában

Maradonának azért volt más táncos próbálkozása is. Az sem sikerült sokkal jobban

0 Tovább

Lábak nélkül sem botlábú

Oscar Pistoriusról sokan sokféleképpen írtak. A dél-afrikai sportoló, aki csecsemőkorában elvesztette lábait, művégtagokkal atletizál. Méghozzá nem is akárhogy, és a parketten is megállta a helyét. 

A sprinter éremhalmozó lett a paralimpiákon, az olimpiák történetének pedig ő lett az első művégtagokkal versenyző atlétája.

Oscar Pistorius számára nincs lehetetlen, és ezt a Szombat esti láz olasz változatában is bizonyította.   

Oscar Pistorius és Annalisa Longo (tangó)

 

Pistorius a 2011-es atlétikai-vb-n. 8-as pálya

Fotó: oscarpistorius.com

1 Tovább

Túlsúly, vastag combok, szamba

Lisa Riley bevállalta! A brit színésznő Robin Windsorral felkészült a Strictly Come Dancing adásaira, és hatalmas sikert aratott. Sok-sok túlsúllyal küszködő nőnek adott egy kis önbizalmat – persze csak azoknak, akik olyan beállítottságúak…

Hölgyeim! Hányszor bosszankodtak egy kirakat előtt elsétálva, vagy egy tükrös liftben, hogy úristen, de nagy fenekem van! Vagy vastag a combom, kicsi a mellem… Az ilyen ’bosszankodások’ nagyon sok nőt taszítanak a kishitűség és a bizonytalanság mocsarába. Tisztában vagyok azzal, hogy mindenkiből nem lehet Lisa Riley, akit egész Nagy-Britannia ünnepel, pedig ha megnézzük, ő is komoly kihívásokkal küszködik. Ezekkel a combokkal nem sokan mernének színpadra lépni. Ráadásul egy kigyúrt partnerrel. De ő megtette. Bravó Lisa! 

0 Tovább

Berki ellenfele nyert Angliában!

A Strictly Come Dancing táncos televíziós showműsorban a brit Louis Smith és partnere, Flavia Cacace egészen az első helyi táncolt. (Louis Smith az olimpiai bajnok Berki Krisztián ellenfele. A londoni játékokon Smith ezüstérmes lett Berki mögött.)

Kedves Louis Smith!

 Ígérje meg, hogy a Strictly Come Dancing levezető rendezvényein (tévés fellépések, közönségtalálkozók stb…) nem erőlteti a latin táncokat. Ön egy remek tornász. Több világversenyen megmutatta, hogy gyakorlatilag azt csinál a testével, amit akar…

Annak ellenére, hogy első lett a táncos műsorban, jelezném, hogy nem mindegyik tánc áll jól önnek!  Javaslom, hogy a standard táncokat válassza, ha közönség elé akar lépni. A latinos megnyilvánulásai nem túl férfiasak.  

Üdvözlettel:

Bányász Árpád

Válogatás Louis Smith és Flavia Cacace produkcióiból:

 

0 Tovább

Megvan az amerikai győztes!

 Véget ért a Dancing with the stars All-star sorozata Amerikában. Melissa Rycroft (tévés személyiség) és Tony Dovolani lett a végső győztes.

 

Az olimpiai aranyérmes tornász Shawn Johnson és Derek Hough lett az ezüstérmes, míg Kelly Monaco (szappanopera sztár) és Val Chmerkovskiy végzett a harmadik helyen. Az amerikaiak közben már készülnek a következő sorozatra, amely a 16 DWTS lesz az ABC képernyőjén. Itthon várhatóan februárban startol az RTL II-es csatornán. Blogunk folyamatosan figyeli az előkészületeket, és igyekszik időben informálni minden táncos érdeklődőt.

1 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek