Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Györfi ötletel és telefonál

A Györfi Pál, Práger Kitty páros produkcióinak összerakásakor az Országos Mentőszolgálat szóvivője is maximálisan odateszi magát, és lelkiismeretesen készül az adásokra. Pedig Györfinek egyáltalán nem olyan a hivatása, hogy délután négykor szögre akaszthatja a piros dzsekit, és békén hagyják másnap reggel 8-ig. „Gyakran az edzőteremben, a koreográfiák összeállítása, és gyakorlása közben is megszólal a telefonja, ilyenkor leállunk, és előbújik belőle a szóvivő” – meséli Práger Kitty.

„A partnerem nagyon precíz ember,  és kreatív is. A szamba koreónál is, meg annál a jive-nál is, amit szombaton adunk elő, több jó ötlettel rukkolt elő. Igyekeztem a többségét beépíteni. Egyébként, ha már a jelzőknél tartunk, azt kell mondjam, hogy vicces is. Egyedi humora van, amikor ezt az arcát mutatja, akkor sehol nincs az a piros dzsekis ember, aki komolyan összegez egy-egy balesetet a kamerák előtt.” – mutatta be röviden táncpartnerét a profi versenyző.

A Györfi Pál - Práger Kitty duó hivatalos facebook oldaláért kattintson ide!

 Fotó: RTL II/Sajtóklub

Blogunk igyekszik minél több infóval, elemzéssel szolgálni a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.

0 Tovább

Szilveszter keringőre készül…

Szilveszter gazda quadozással hangolódott a Szombat esti láz első adására. „A csütörtöki kamerapróba annyira pocsékul sikerült, hogy nem lehet azt elmondani” – meséli Molnár Andrea, aki Szilveszter gazda párja a műsorban. A rossz főpróba után Szilveszter azonban úgy gondolta, hogy hazamegy, és Tiszajenőn egy quaddal bejárja birtoka egy részét, és így készül a szambára… 

…közben kitisztult a feje, és sikerült ráhangolódnia a műsorra. A szambában aztán a tőle lehető legjobbat hozta ki magából. „Nem egyszerű. Gondoljunk csak bele: egy olyan embert próbálok megtanítani táncolni, akinek korábban semmilyen kapcsolata nem volt a parkettel. Ennek fényében nagyon büszke vagyok Szilveszterre. Gőzerővel készülünk a második fordulóra, és köszönjük a közönség eddigi támogatását. Az előttünk álló szombaton is számítunk rájuk, amikor angol keringőt adunk elő.” – mondta a táncos, aki az előző Szombat esti lázban megszerezte a végső győzelmet Katus Attilával.

Az előttünk álló adásban a párosok angol keringőt, és jive-ot fognak táncolni.

 

 Fotó: RTL II/Sajtóklub

Blogunk igyekszik minél több infóval, elemzéssel szolgálni a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.

0 Tovább

Iringó: Éjjel is edzünk!

Istenes Bence és Südi Iringó semmit sem bíz a véletlenre. A páros minden lehetőséget kihasznál arra, hogy próbáljon. „Ha kell, és úgy jön ki a lépés, akkor késő este is bevonulunk az edzőterembe, és éjszakába nyúló edzéseken tökéletesítjük a koreográfiákat” – meséli a blogunknak Südi Iringó.

Egyetértés 

Az RTL II-es csatornán látható műsor a Szombat esti láz első adásában mindegyik páros szambát táncolt. „Szombatra mi egy olyan táncot kaptunk, ami nagyon lendületes, pörgős, fiatalos, ez a jive. Bízom benne, hogy a koreográfiánk tetszeni fog a nézőknek és a zsűrinek. A korábbi Szombat esti lázban azt a kritikát kaptam, hogy akkor nem volt elég jive-os a produkció. Most nagyon igyekeztem. Bencével hamar megtaláltuk a közös hangot, és úgy gondolom, hogy jól tudunk együtt dolgozni” – tette hozzá a csinos táncművész, aki negyedszer vesz részt a műsorban. Korábban Hajas László, Somló Tamás, és Stohl András oldalán is táncolt.

Szamba

Blogunk igyekszik minél több infóval, elemzéssel szolgálni a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.

Fotók: RTL II/Sajtóklub

1 Tovább

Izabella kifejezetten tehetséges…

A Szombat esti láz negyedik szériáját nagyon várták már Magyarországon. Erről egyértelműen árulkodnak a nézettségi mutatók is. Ilyenkor természetesen a táncos szakma is árgus szemekkel nézi műsort. A Szombat esti láz blogon rendszeresen megszólaltatunk táncművészeket, akik adott esetben segítenek abban, hogy megértsünk egy-egy produkciót…

Első szakértőnk Vörös Péter, kifejezetten szórakoztatónak találta az első fordulót.

Vörös Péter a Bolero Táncsport Egyesület alapítója, vezetője. Versenytánc tréner, koreográfus, pontozóbíró és fitnesz edző. Vác Önkormányzata által háromszor kitüntetett edző.

 

„A mostani csapat egy nagyon jó közösségnek, egy vidám, pozitív társaságnak tűnik. Egy ilyen műsorban szerintem az üzenet is fontos, amit egy-egy pár meg tud fogalmazni a táncán keresztül. Jónak tartom, hogy nem a táncos versengés került előtérbe, hanem a hangulat, a szórakoztatás.Sok pillanatát tudtam élvezni az előadásoknak. Cseh-Szakál Tibi és Varga Izabella például nagyon dinamikus, robbanékony volt. A köztük lévő együttműködés imponáló. Izabella kifejezetten tehetséges a műfajunkhoz. Tóth Gabi és Markó Robi a táncban is maximalista, és pozitív módon őrült. Igényes volt a koreográfia és annak megvalósítása is. Győrfi Pál és Práger Kitty tánca kedves, vidám és ötletes produkció volt, ugyanezt Szilveszter gazda és Molnár Andi táncáról is el lehet mondani. Minden tiszteletet és elismerést megérdemel minden szereplő, de Szilveszter gazda és Győrfi Pál különösen. Nem színpadi emberek, mégis élvezetes volt a jelenlétük a tánctéren. Sajnálom, hogy Toncsi és Andris kiesett, de a nézők így döntöttek. Nekem összességében tetszett az első adás, azért is mert a szamba a kedvenc táncom...”

Fotó: RTL II/Sajtóklub

Blogunk igyekszik minél több infóval, elemzéssel szolgálni a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.

3 Tovább

Szamba-t esti videók és fotók

Újraélesztés, szamba, könnyek, na és persze Szilveszter gazda. Fotókat és videókat gyűjtöttünk össze a Szombat esti láz 4. szériájának első adásából.

Bálint Antónia és Angyal András

Gazda szamba

Iringó és Bence

Mimika

Vastagék a kör közepén

IzaBELLA

Rezgett a léc

Újraélesztés

Fotó: RTL II/Sajtóklub

0 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek