Ijesztően mutál Tóth Gabi partnere

A versenyben maradt négy páros kampányvideóit végignézve kiderül, hogy Markó Robi elvesztette férfias hangját, Varga Iza partnere Superman lett, Vastag Csabiék fáznak, Szilveszter Gazda pedig szekrénybe bújik.  

2 Tovább

Meglepetés: Istenesék kiestek!

Négy páros maradt versenyben a Szombat esti lázban, miután Istenes Bence és Südi Iringó befejezte a táncot. A párosokon egyre nagyobb a nyomás, hiszen a mostantól nem csak táncot mutatnak be. Szombat este a rumbát és a quicksteppet varázsolták a parkettre a párosok.

Szilveszter gazda és Molnár Andi mindkét koreográfiával hozta azt, amit megszoktunk tőlük: egy igyekvő férfi táncos, és egy bombasztikus táncosnő levezényli a lépéssorokat. Varga Iza és Cseh-Szakál Tibi zseniális, laza volt, (mint mindig), Istenes Bencének pedig minden jó áll, Südi Iringó remek koreográfiákat dobott össze és gyakoroltatott be, így vaskos meglepetésnek számít, hogy ők fejezték be a versenyt. Ami Istenes Bencéékre igaz, az igaz Vastag Csabára és Mármarosi Tündére is, mindent jól megoldanak, esetükben a quickstep komoly műfaji falakba ütközött… Tóth Gabi és Markó Róbert minden eddigi fantasztikus produkcióját felülmúlta. A quickstepjükre például három 10-est is kaptak. Az est folyamán egyébként többször is villant a 10-es a zsűri asztalon, erre eddig nem volt példa.

0 Tovább

Muri Enikő hozza lázba a táncosokat

Folytatódik a Szombat esti láz. A ma esti adásban Muri Enikő és Szabó Dávid dalaira táncol az öt versenyben maradt páros. A ma esti két tánc a rumba és a quickstep lesz.

Rumba


Quickstep

0 Tovább

Varga Izáékat megkötözték

Varga Izabella és Nagy Sándor az edzőterem parkettjén a Barátok köztös forgatás kulisszatitkairól mesélt.

0 Tovább

István Dani kedvence Varga Iza

István Dániel szerint szerethető párosok szerepelnek a Szombat esti láz negyedik szériájában. Az RTL II-es tévécsatornán látható műsor hangja immár a negyedik sorozatban „koptatja a mikrofont”, így van rálátása a celebes-táncos show hazai fejlődéstörténetére. „ Mindegyiket sorozatot imádtam, de ez a negyedik ez különösen az egyik nagy kedvencnek számít” – kezdte a hétköznaponként a Music FM reggeli műsorában mikrofonhoz ülő tévés-rádiós.

„Természetesen van kedvenc párosom: Varga Iza és Cseh-Szakál Tibi hétről-hétre nagyot alakít, nekem nagyon bejön, amit csinálnak. Valójában mindegyiküknek szorítok, hogy amit begyakorolnak egész héten, azt az élő showban be tudják mutatni. Nagy dolog, ha valaki olyan területen mérettetik meg, amely korábban nem az ő világa volt” – tette hozzá István Dániel.

A Szombat esti lázból legutóbb Győrfi Pál és Práger Kitty esett ki, folytatás szombaton, az ország új kedvenceivel, no és persze a műsor hangjával: István Dániellel.

0 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek