Molnár Andi folyamatosan kockáshasat villant

Címkék: molnár andrea

A Szombat esti láz győztese sokoldalú sportember. A korábbi latin magyar bajnoki döntős versenytáncos belekóstolt a fitneszmodellek világába, és ha már ott volt, nem adta alább a magyar bajnoki ezüstéremnél - tudósít a Nem Olimpiai Sportágak Sajtószolgálata.

Molnár Andreát a Szombat esti lázban Katus Attila párjaként ismerte meg az ország, akivel meg is nyerték a táncos műsor harmadik sorozatát.

„Hirtelen felindulásból döntöttem úgy, hogy kipróbálom magam ebben a műfajban, azonban továbbra is versenytáncosnak tartom magam. Először nem akartam versenyezni, csak formába akartam hozni magam. Aztán az edzőim, Deme Ivett és Németh Dorottya addig fűztek, hogy belevágtam” – emlékezett vissza a kezdetekre Molnár Andi, aki a magyar bajnoki ezüstérmével indulási jogot szerzett a decemberi fitneszmodell világbajnokságra, amelyet Bangkokban rendeznek meg.

„A felkészülés mellett szponzorkereséssel is kell foglalkoznom, mert a kiutazás nagyon költséges. Először fogom képviselni Magyarországot világbajnokságon, bízom benne, hogy helytállok” – mondta a táncos.

Fotók: Gyuricz Richárd

| Reblog! 0 |
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

Követők

bányász

Blog ajánló

feketénfehéren
Az egyetemi évek alatt szerkesztett blues egyesületünk, fénymásolással sokszorosított újságjának nevét örökölte a blog. Szándékaim, - mint akkor - változatlanok; egy kicsit talán divatjamúlt, lassabb, értékes világot szeretnék gondolatösvényeimen megmutatni, amit az illusztrációként használt monokróm képek segítenek megidézni. Az írások várhatóan aktuális érdeklődési körömnek megfelelően széles horizonton fognak mozogni. A teljes kép összeállítása közös feladatunk lesz, kedves olvasó, éppen mint egy könyv olvasásakor; szeretném ha Te adnád hozzá a színeket és nemcsak befogadóként kapnál egy kész csomagot, hanem lényeglátó, sajátos hangulatú kommentjeiddel alakítanád a blogot.