A Szombat esti láz győztese sokoldalú sportember. A korábbi latin magyar bajnoki döntős versenytáncos belekóstolt a fitneszmodellek világába, és ha már ott volt, nem adta alább a magyar bajnoki ezüstéremnél - tudósít a Nem Olimpiai Sportágak Sajtószolgálata.

Molnár Andreát a Szombat esti lázban Katus Attila párjaként ismerte meg az ország, akivel meg is nyerték a táncos műsor harmadik sorozatát.

„Hirtelen felindulásból döntöttem úgy, hogy kipróbálom magam ebben a műfajban, azonban továbbra is versenytáncosnak tartom magam. Először nem akartam versenyezni, csak formába akartam hozni magam. Aztán az edzőim, Deme Ivett és Németh Dorottya addig fűztek, hogy belevágtam” – emlékezett vissza a kezdetekre Molnár Andi, aki a magyar bajnoki ezüstérmével indulási jogot szerzett a decemberi fitneszmodell világbajnokságra, amelyet Bangkokban rendeznek meg.

„A felkészülés mellett szponzorkereséssel is kell foglalkoznom, mert a kiutazás nagyon költséges. Először fogom képviselni Magyarországot világbajnokságon, bízom benne, hogy helytállok” – mondta a táncos.

Fotók: Gyuricz Richárd