A Szombat esti láz negyedik szériáját nagyon várták már Magyarországon. Erről egyértelműen árulkodnak a nézettségi mutatók is. Ilyenkor természetesen a táncos szakma is árgus szemekkel nézi műsort. A Szombat esti láz blogon rendszeresen megszólaltatunk táncművészeket, akik adott esetben segítenek abban, hogy megértsünk egy-egy produkciót…

Első szakértőnk Vörös Péter, kifejezetten szórakoztatónak találta az első fordulót.

Vörös Péter a Bolero Táncsport Egyesület alapítója, vezetője. Versenytánc tréner, koreográfus, pontozóbíró és fitnesz edző. Vác Önkormányzata által háromszor kitüntetett edző.

 

„A mostani csapat egy nagyon jó közösségnek, egy vidám, pozitív társaságnak tűnik. Egy ilyen műsorban szerintem az üzenet is fontos, amit egy-egy pár meg tud fogalmazni a táncán keresztül. Jónak tartom, hogy nem a táncos versengés került előtérbe, hanem a hangulat, a szórakoztatás.Sok pillanatát tudtam élvezni az előadásoknak. Cseh-Szakál Tibi és Varga Izabella például nagyon dinamikus, robbanékony volt. A köztük lévő együttműködés imponáló. Izabella kifejezetten tehetséges a műfajunkhoz. Tóth Gabi és Markó Robi a táncban is maximalista, és pozitív módon őrült. Igényes volt a koreográfia és annak megvalósítása is. Győrfi Pál és Práger Kitty tánca kedves, vidám és ötletes produkció volt, ugyanezt Szilveszter gazda és Molnár Andi táncáról is el lehet mondani. Minden tiszteletet és elismerést megérdemel minden szereplő, de Szilveszter gazda és Győrfi Pál különösen. Nem színpadi emberek, mégis élvezetes volt a jelenlétük a tánctéren. Sajnálom, hogy Toncsi és Andris kiesett, de a nézők így döntöttek. Nekem összességében tetszett az első adás, azért is mert a szamba a kedvenc táncom...”

Fotó: RTL II/Sajtóklub

Blogunk igyekszik minél több infóval, elemzéssel szolgálni a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.