Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csók a parketten

Ismét túlfűtött erotikával átitatott produkcióval vetette észre magát a Kelly Monaco és Valentin Chmerkovskiy a Dancing with the Stars-ban.

Korábban már többször is témát adtak az amerikai bulvársajtónak: ment a találgatás, hogy a táncparketten túl is jóban vannak-e vagy sem. A színész-modell és partnere váltig állította, hogy csak barátok. Legutóbb egy érzéki rumbát táncoltak, aminek a végén megcsókolták egymást, ez azonban nem afféle baráti puszi volt…

Nem ez volt Kelly és Valentin első erotikus dobása a parketten, és erre a legjobb bizonyíték az alábbi videó: 

A táncos műsorban egyébként kialakult az All Star-sorozat hármas döntője, amelybe a következő párosok jutottak be:

- Shawn Johnson (olimpiai bajnok tornász) és Derek Hough

- Kelly Monaco (színész, modell), Val. Chmerkovskiy

- Melissa Rycroft (tévés személyiség) és Tony Dovolani

0 Tovább

Fantasztikus olasz győzelem a vb-n - VIDEÓK

2008 után ismét olasz világbajnokot avattak latin táncokban. Bécsben rendezték meg az idei vb-t, ahol Aniello Langella és Krystyna Mososhenka szerezte meg az aranyérmet.

Az olasz Aniello, akit táncos berkekben csak Ninónak szólítanak, és az ukrán Krystyna 2010 óta versenyzik együtt. valóságos villámkarrier az övék.

Természetesen mindketten korábban más párokkal már táncoltak, de a duó megalakulása után csupán röpke két év kellett a világbajnoki címig, és ez nem jellemző ebben a sportágban. A mezőnyben volt két magyar páros is: Kovács László és Kelemen Erika az 52., míg Nagymihály Balázs és Szalai Ágnes a 63. lett.

Videók a világbajnok olasz párosról (43-as rajtszámmal láthatók):

0 Tovább

Kirstie Alley búcsúja

Kirstie Alley számára eddig tartott a Dancing with the stars All-star műsora. A 61 éves színésznő és párja, Maks Chmerkovskiy ugyanis kiesett a versenyből.  

A legjobb pillanatok

Kirstie előtt le a kalappal: túl a hatodik ikszen, plusz kilókkal túlterhelve, bevállalt olyan produkciókat, amelyeket nem szoktak ebben a korban erőltetni.  

A legutóbbi fordulóban két páros is kiesett a Kirstie Alley-Maks Chmerkovskiy duón kívül a sármos, francia sorozatszínész színész, Gilles Marini és partnere Peta Murgatroyd is befejezte.

0 Tovább

Molnár Andi folyamatosan kockáshasat villant

A Szombat esti láz győztese sokoldalú sportember. A korábbi latin magyar bajnoki döntős versenytáncos belekóstolt a fitneszmodellek világába, és ha már ott volt, nem adta alább a magyar bajnoki ezüstéremnél - tudósít a Nem Olimpiai Sportágak Sajtószolgálata.

Molnár Andreát a Szombat esti lázban Katus Attila párjaként ismerte meg az ország, akivel meg is nyerték a táncos műsor harmadik sorozatát.

„Hirtelen felindulásból döntöttem úgy, hogy kipróbálom magam ebben a műfajban, azonban továbbra is versenytáncosnak tartom magam. Először nem akartam versenyezni, csak formába akartam hozni magam. Aztán az edzőim, Deme Ivett és Németh Dorottya addig fűztek, hogy belevágtam” – emlékezett vissza a kezdetekre Molnár Andi, aki a magyar bajnoki ezüstérmével indulási jogot szerzett a decemberi fitneszmodell világbajnokságra, amelyet Bangkokban rendeznek meg.

„A felkészülés mellett szponzorkereséssel is kell foglalkoznom, mert a kiutazás nagyon költséges. Először fogom képviselni Magyarországot világbajnokságon, bízom benne, hogy helytállok” – mondta a táncos.

Fotók: Gyuricz Richárd

1 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek