Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fehérneműben táncolt az ex-playmate színésznő

Merész ötlettel állt elő Kelly Monaco és Valentin Chmerkovskiy az amerikai Dancing with the stars all star-sorozatának legutóbbi fordulójában. Mindketten mezítláb léptek parkettre, Kelly Monaco pedig fekete melltartóban, bugyiban és egy lenge fehér ingben teljesítette a feladatot.

A páros a hölgy nézőkre is gondolt, hiszen Valentin sem volt túlöltözve: ő félmeztelenül táncolt. Az ex-playmate színésznő és partnere olyan kortárs koreográfiát mutatott be, amely a világ bármely színpadán megállná a helyét.

A viedó:

Az ötödik fordulóban Bristol Palin (aktivista/Reality TV-sztár ) és Mark Ballas búcsúzott az all star-sorozattól. 

A következő fordulóban így már csak nyolc párost láthatnak a tévénézők:

Kirstie Alley (színésznő) - Maksim Chmerkovskiy

Sabrina Bryan (énekesnő) - Louis van Amstel

Shawn Johnson (olimpiai bajnok tornász) - Derek Hough

Gilles Marini (színész) - Peta Murgatroyd

Kelly Monaco (színésznő, modell) - Val Chmerkovskiy

Apolo Anton Ohno (olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó) - Karina Smirnoff

Melissa Rycroft (valóságshow-ból ismert ’sztár’) - Tony Dovolani

Emmitt Smith (visszavonult amerikai focista) - Cheryl Burke

2 Tovább

Élő adásban bukott és sírt a táncosnő

Karina Smirnoff nagyot esett. Az ukrán táncművész az amerikai Dancing with the stars All star-sorozatában párjával, az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó Apolo Anton Ohnóval a hip-hopp kellős közepén odacsapta magát, de becsületére legyen mondva, végigtáncolta a koreográfiát. A produkció után azonban nem bírta tovább, és sírógörcsöt kapott.

A szerencsétlen mozdulat 3:20-tól látható

Karinát korábban láthattuk már világbajnoki döntőben, fotózta már le paparazzi a tengerparton, ahol fürdőruhában csókolózott akkori show-beli partnerével...

...pózolt meztelenül állatvédőként a PETA címlapján...


szólj hozzá: Levetkőzött a táncos

...de ilyen nem történt még vele, hogy élő műsorban egy esés után ne tudjon megszólalni a sírástól.

A parketten sok dolog történhet egy táncossal. Sajnos az is benne van, hogy elesik. Ezzel kapcsolatban dr. Faluvégi Andrást kérdeztük, aki szintén megfordult a Szombat esti lázban.

„Az élő showban nem, de versenyen estem már el. Első nemzetközi versenyemen elgáncsoltak, és három métert csúsztam a hasamon. Ilyenkor aranyszabály, hogy minél hamarabb vissza kell kerülni a koreográfiába és folytatni tovább. Utána ráérsz nyalogatni a sebeidet” – mondta a Közép-Európa-bajnok Faluvégi.

0 Tovább

Bukott a szépfiú és a pilóta

Kettős kiesés Amerikában! A Dancing with the stars All Star-sorozata kilenc párossal folytatódik. Drew Lachey, a 98 Degrees (98°) üdvöskéje az orosz Anna Trebunszkajával, a brazil autóversenyző Hélio Castroneves pedig Chelsie Kay Hightowerrel próbál szerencsét. Eddig jutottak.  

Amikor még versenyben voltak: 

Akiknek még szurkolhatunk:  

Kirstie Alley (színésznő) - Maksim Chmerkovskiy  

Sabrina Bryan (énekesnő) - Louis van Amstel  

Shawn Johnson (olimpiai bajnok tornász) - Derek Hough  

Gilles Marini (színész) - Peta Murgatroyd  

Kelly Monaco (színésznő, modell) -  Val Chmerkovskiy  

Apolo Anton Ohno (olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó) - Karina Smirnoff  

Bristol Palin (tévés személyiség) - Mark Ballas  

Melissa Rycroft (valóságshow-ból ismert ’sztár’) - Tony Dovolani  

Emmitt Smith (visszavonult amerikai focista) - Cheryl Burke  

0 Tovább

Nőiesen táncol Berki ellenfele

Berki Krisztián ellenfele a táncparketten hódít. Louis Smith is táncol a Szombat esti láz brit változatában (Strictly Come Dancing), amely a BBC One tévécsatornán látható.

A brit tornász partnere az olasz Flavia Cacace, akivel az első fordulóban egy cha-cha-chát adtak elő. A lólengés londoni ezüstérmesének produkcióján látszik, hogy eddigi kenyerét azzal kereste, hogy mozdulatokat tanul meg, és tökéletesíti azokat, de amit a parketten csinál…, az nem túl férfias (és akkor lehet, hogy finoman fogalmaztam). A cha-cha koreográfia összerakásánál vastagon építettek Louis lazaságára, és a tornából jól ismert elemekre, de ez messze van a (jó) tánctól. Úgy tűnik egyébként, hogy Smith belenyugodott a londoni végeredménybe. Nem éppen sportszerű nyilatkozatokat puffogtatott az ötkarikás játékok után a lólengés végeredményével kapcsolatban. Akkor úgy fogalmazott, hogy szerinte ő nyerte az olimpiát, mert a döntőben jobb volt a gyakorlata, mint Berki Krisztiáné. Talán ha azt az energiát, amit a sajtóhadjáratba fektetett, arra fordította volna, hogy tökéletesebbek legyenek a New York kiállásai, most egy sokkal jobb cha-chával kápráztatta volna el rajongóit.

0 Tovább

Joey Fatone kiesett, Kirstie Alley kifulladt

Megvan a második kieső az amerikai Dancing with the stars táncos műsorban. Pamela Anderson és Tristan MacManus múlt heti elhasalása után, az N Sync együttesből ismert Joey Fatone és partnere Kym Johnson búcsúzott az All-sorozattól. És még azt se lehet mondani, hogy ez a Joey gyerek annyira elrontotta volna a quicksteppet.

A quickstep 1:40-nél kezdődik

Ez a tánc a legjobban az énekes színésznőnek, Sabrina Bryannek ment, aki a holland származású Louis van Amstel párja az All Star-műsorban.

A forduló minden bizonnyal Kirstie Alley-t viselte meg leginkább: az Emmy-díj-as színésznő és Maksim Chmerkovskiy egy jive-ot vitt a parkettre, a produkció után pedig levegővételre is alig maradt ereje. 

0 Tovább

A géppuskalábú olimpiai bajnok

Apolo Anton Ohno és Karina Smirnoff bebizonyította, hogy az LMFAO Party Rockjára is lehet normálisan táncolni. Az amerikai Apolo Anton Ohno kétszeres olimpiai bajnok rövidplályás gyorskorcsolyázó. Három olimpián vett részt (Salt Lake City 2002, Torinó 2006, Vancouver 2010), összesen nyolc ötkarikás éremmel büszkélkedhet.

Az ukrán származású Karinával tökéletes, korszerű cha-chát adtak elő a Dancing with the stars 15. szériájának első fordulójában. Pörgős, fiatalos, lüktető tánc, amely nem nélkülözi a klasszikus cha-cha lépéskombinációkat sem.  

Apolo és Karina cha-chája 1:40-től látható  

Versenytáncos körökben Karina ikonnak számít. 2004-ben Slavik Kryklyvyy volt a partnere. Kettejük tokiói fellépése mérföldkőnek mondható, mert azóta tánctanárok ezrei a rumbát gyakorlatilag ezzel a produkcióval definiálják.  

Minden idők legjobb rumbája  

0 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek