Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Molnár Andi zumbázott a Juventus25 kamionnál...

A Juventus és a SportKlub is csatlakozott a Kihívás Napjához. A Magyar Szabadidősport Szövetség május elején hirdette meg az Újságírók Kihívását. Ebben a programban az újságírók, illetve a médiában dolgozókat mozgatják át a Kihívás Napja felvezetéseként.

A Juventus 103.9 és a SportKlub egy közös kihívást teljesített a 25 éves rádió szülinapi road show-ján. A Juventus25 kamion előtt Molnár Andrea, a MezTelenül műsorvezetője, akit a Szombat esti lázban is láthatnak a nézők, egy laza zumbaórát tartott. A közös mozgásban részt vett az SportKlubtól Léderer Ákos, Horti Gábor és Sebők Vilmos, míg a Juventusból Fömötör Márti, Zsiga Bea, Dénes Tamás és Bányász Árpád zumbázott.

A Kihívás Napja a legnagyobb országos lakossági sportos megmozdulása, amelyet idén május 21-én rendeznek meg. Az eseményen eldől, hogy melyik Magyarország legsportosabb települése. 2014-ben először iskolák is nevezhettek, de mindenki csatlakozhat a Kihívás Napjához (attól függetlenül, hogy nevezett-e a települése, vagy sem.

A Legyen saját kihívásod! elnevezésű akcióhoz mindenki csatlakozhat, aki május 21-én legalább 15 percig sportol, és regisztrál a www.kihivasnapja.hu oldalon.  Itt a rövid regisztráció után azt kell leírni, hogy milyen jellegű sportaktivitást végzett a Kihívás Napján! Saját fotót, sportolás közben készített képet, vagy „szelfit” is fel lehet tölteni.

A regisztráltak között értékes sportnyereményeket sorsolnak ki: kerékpár, OTO CHILI kockahas gép, nordic walking bot, teniszütő, hálózsák, sátor, polár óra, hátizsák.

Bővebb információk: www.kihivasnapja.hu

 

0 Tovább

Diszkózni fognak Szilveszterék

A döntő a cél a Szombat esti láz táncosainak. A versenyben maradt négy páros szombaton diszkózni és angolkeringőzni/tangózni fog. Utóbbi tánc annak függvénye, hogy a Szombat esti láz korábbi szakaszában melyiket nem adta elő az adott páros.


Molnár Andiék ezúttal is sokat dolgoztak. „Még az idő is a mi malmunkra hajtotta a vizet. Sokat esett, így Szilveszter nem tudott a földeken dolgozni, és edzhettünk. Ez egy komoly próbatétel számomra, és úgy gondolom, hogy hellyel-közzel jól végzem. Mi nem arról a szintről indultunk, mint a többiek többsége, Szilveszter sokat fejlődött, de tudom, hogy a produkciónk nem olyan, mint Varga Izabelláéké, vagy Tóth Gabiéké. Köszönjük a nézők támogatását, akik tovább juttattak minket” – mondta Molnár Andrea blogunknak.

Fotó: RTL II/Sajtóklub

0 Tovább

Szilveszter keringőre készül…

Szilveszter gazda quadozással hangolódott a Szombat esti láz első adására. „A csütörtöki kamerapróba annyira pocsékul sikerült, hogy nem lehet azt elmondani” – meséli Molnár Andrea, aki Szilveszter gazda párja a műsorban. A rossz főpróba után Szilveszter azonban úgy gondolta, hogy hazamegy, és Tiszajenőn egy quaddal bejárja birtoka egy részét, és így készül a szambára… 

…közben kitisztult a feje, és sikerült ráhangolódnia a műsorra. A szambában aztán a tőle lehető legjobbat hozta ki magából. „Nem egyszerű. Gondoljunk csak bele: egy olyan embert próbálok megtanítani táncolni, akinek korábban semmilyen kapcsolata nem volt a parkettel. Ennek fényében nagyon büszke vagyok Szilveszterre. Gőzerővel készülünk a második fordulóra, és köszönjük a közönség eddigi támogatását. Az előttünk álló szombaton is számítunk rájuk, amikor angol keringőt adunk elő.” – mondta a táncos, aki az előző Szombat esti lázban megszerezte a végső győzelmet Katus Attilával.

Az előttünk álló adásban a párosok angol keringőt, és jive-ot fognak táncolni.

 

 Fotó: RTL II/Sajtóklub

Blogunk igyekszik minél több infóval, elemzéssel szolgálni a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.

0 Tovább

Szilveszter quadozott a táncpartnerével

Szilveszter gazda hazai pályán sokkal magabiztosabb. A Szombat esti lázra készülő Szilveszter-Molnár Andi páros legutóbb a gazda tiszajenői rezidenciáján találkozott, ahol a táncosok felpattantak egy quadra is. Szilveszter gazda egy kis bemutatót tartott a járművel, remélhetőleg a parkettre is hasonló magabiztossággal vezeti majd partnerét. A teher nem kicsi,  mivel Molnár Andi - ha úgy tetszik - címvédőként indul a március 9-én kezdődő műsorban, hiszen az előző szériát Katus Attilával megnyerte. A Szombat esti láz az RTL II-es csatornán lesz látható.

 

0 Tovább

Molnár Andi folyamatosan kockáshasat villant

A Szombat esti láz győztese sokoldalú sportember. A korábbi latin magyar bajnoki döntős versenytáncos belekóstolt a fitneszmodellek világába, és ha már ott volt, nem adta alább a magyar bajnoki ezüstéremnél - tudósít a Nem Olimpiai Sportágak Sajtószolgálata.

Molnár Andreát a Szombat esti lázban Katus Attila párjaként ismerte meg az ország, akivel meg is nyerték a táncos műsor harmadik sorozatát.

„Hirtelen felindulásból döntöttem úgy, hogy kipróbálom magam ebben a műfajban, azonban továbbra is versenytáncosnak tartom magam. Először nem akartam versenyezni, csak formába akartam hozni magam. Aztán az edzőim, Deme Ivett és Németh Dorottya addig fűztek, hogy belevágtam” – emlékezett vissza a kezdetekre Molnár Andi, aki a magyar bajnoki ezüstérmével indulási jogot szerzett a decemberi fitneszmodell világbajnokságra, amelyet Bangkokban rendeznek meg.

„A felkészülés mellett szponzorkereséssel is kell foglalkoznom, mert a kiutazás nagyon költséges. Először fogom képviselni Magyarországot világbajnokságon, bízom benne, hogy helytállok” – mondta a táncos.

Fotók: Gyuricz Richárd

1 Tovább
«
12

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek