Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meglepetés a lázban! Videókkal frissítve

Búcsúzott a Tóth Gabi, Markó Robi páros. Döntős: Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Vastag Csaba és Mármarosi Tünde, valamint Szilveszter gazda és Molnár Andrea.

Fotó: http://rtl2.sajtoklub.tv

Dr. Faluvégi Andrással és Galla Péterrel követtük nyomon a döntőről döntő döntőt, amit lejjebb lehet elolvasni. Nyilatkozatok, elemzések, képek, videók később. 

Két olyan embert szólaltatunk meg rendszeresen, akik kötődnek a Szombat esti lázhoz.

Az egyik:

dr. Faluvégi András. Személye több szempontból is érdekes a tévés show kapcsán. Korábban többszörös magyar bajnoki ezüstérmes latintáncosként hívta fel magára a figyelmet, közben nyert Közép-Európa-bajnokságot is (Tóth Orsolyával), később a román bajnokságot is megnyerte (ekkor már Mirona Toncean Gliga volt a párja). A Szombat esti lázban is versenyzett: Ungár Anikóval lépett parkettre.

A másik:

Galla Péter. Ő a "kedves nézőt" testesíti meg. Különösebben nem ért a tánchoz, viszont szereti. Az elmúlt években többször is a helyszínen szurkolta végig a Latintáncok magyar Bajnokságait. Sőt! Egyszer Budapest Openen is volt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:41

Mindenki nagyon szépen izgult az eredményhirdetés közben. Egy kicsit én is, hogy bejöjjön a tippem. Bejött. Gabit sajnálom. Robit is. A Koóstolóban kéthetente volt szilveszter. A szombat esti lázban pedig hetente van (olcsó poén). Közben megjött Marci egy üveg vodkával, így megköszönöm a figyelmet és elkezdek alapozni az éjszakai topogásra. További kellemes estét kívánok mindenkinek, aki szereti.

22:39

Galla Péter és dr. Faluvégi András jól érezte. Tóth Gabi és Markó Robi esett ki. 

Akik még versenyben maradtak, és döntőznek:

- Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor

- Vastag Csaba és Mármarosi Tünde

- Szilveszter Gazda és Molnár Andrea

22:39

Kabaré ! De hát ez a valószínű, ha nem szakmai alapon nézzük a dolgot. A falu a gazdára szavaz, ez van :-). Egyébként a szakmai alapú dontő: Gabiek, Istenesék és Csabáék.


22:05

Veszem a bátorságot és versenyt összegzek. A kereskedelmi televíziózás legszórakoztatóbb, hitelesnek tűnő (annak ellenére, hogy mindenkit mindig dicsérnek, de gondolom szidni nem ér a versenyzőket) zsűrijét láttam. A táncosok közül Szilveszter gazda nyerte el a tetszésem, mert (sajnos) vele tudok azonosulni a legjobban. Igazából csak az ő produkciói maradtak meg bennem. Meg az, hogy Cseh-Szakál Tibor nagyon hasonlít a vízilabda olimpiai bajnok Székely Bulcsúra. Angyal Andris, egykori tánctanáromat (majdnem egy egész bérletet letáncoltam nála) pedig nagyon hiányolom, de gondolom ez az én bajom. És a tippem: Tóth Gabiék fejezik ma be. Ha abból indulok ki, hogy lányok, nők szavaznak, akkor Vastag Csabi biztosan marad (talán meg is nyeri az egészet), Varga Izát a Barátok közt a műsorban tartja. Szilveszter gazda pedig sokkal szerethetőbb Tóth Gabinál, aki ráadásul nem az RTL-en lett ismert.

22:00

Szerintem Tóth Gabiék esnek ki. A gazda fog nyerni, a legtöbben vele tudnak azonosulni és egy bomba nő van mellette. Iza lesz a második, őt a sorozat miatt sokan támogatják. Csabi nagyon jó, és profi táncosnővel táncol, előnyben van Gabiekkal szemben. Szerintem...:)

22:03

Máshol is táncoltak mostanában rendszeresen: Sztriptíztáncosok és drogok Justin Bieber féktelen házibulijain?!

Izáék, Tóth Gabiék, Vastag Csabáék, és Szilveszterék a sorrend eddig

21:52

Kár, hogy Varga Izát el akarták adni egy 18 éves lánykának. Szerintem nem állt jól neki ez a szerep. És talán a kevesebb itt több lett volna. Az biztos, hogy sokkal ügyesebben cigánykerekezik, mint én.

21:50

A végpóz volt a legjobb. Eddig ez a leggyengébb diszkó. De összességében elfogadható, nem volt elég változatos a koreo. Iza baromi rugalmas, ez is jól állt neki.


21:48

Izáék diszkóznak

21:46

Biztos sokan azt gondolják, hogy pikkelek Vastag Csabára, de szerintem ez volt az est legátlagosabb produkciója, így közben azt vettem észre, hogy Csaba hasonlít Vastag Tamásra. Ez véletlen lehet?

21:43

Szavazzunk! Ez sem versenytánc tangó. A zene nem volt a legjobb, a koreo egy show tangónak éppen, hogy elmegy. Csaba nagyon jó táncos egyébként. Állati jól állt neki ez a szerkó.
Vastag Csabiék tangóztak

21:27

Van egy módszerem a diszkóra azoknak, akik bizonytalanul mozognak a parketten. Szükségeltetik hozzá egy jobb könyök, egy bal kéz, egy csípő és két láb.
A jobb könyökkel támasztjuk a bárpultot (a bárpult DJ pulttal helyettesíthető). A bal kézben tartjuk a viszkis poharat. Az egyik láb nyújtva, a másik lábon kicsit behajlítva a térd (itt jön képbe a csípő, hogy ne a levegőben lógjon a behajlított láb) és dobogás a padlón.
Nem túl látványos, viszont nincs nagyon hibázási lehetőség. Ha valaki ilyet lát a mai éjszakában, az megtalált engem. Szilveszter gazda is biztos módszert talált. Akkora hülyét csinált magából, hogy észre sem lehetett venni, milyen ügyetlen. Nekem nagyon bejött. Csak ismételni tudom magam. Tessenek továbbjuttatni.


21:27

Gazdát a dobogótetejere!!! Igazi örömtáncot láttunk, Andi elképesztő, a gazda "paraszt", szóval minden ok:). 
A legjobb az egészben az volt amikor Andi meglovagolta a gazdát
Visszaadta az eredeti hangulatát is. Keleti most kimondta: a gazdának van kitalálva az egész:)..."Laza vót ám"


21:23

Gazda-diszkó!!!

21.22

Nem szép az a fej, amit Tóth Gabi vágott. Jobban szeretem, a versenytáncos vigyort, amin szoktak nevetni, ha valaki a tánciskolában csinálja. Tudom, hogy ehhez a tánchoz nem illik, de akkor is. A produkciót egy kicsit untam, lehet, hogy azért, mert nem szeretem a standard táncokat (a latinra esküszöm).

21:18

Kicsit zene mellett voltak, Gabinak ez em állt annyira jól. Jobb neki az örjöngés. A lábtartása sokszor szörnyű volt, az emelés sem volt elegáns, de nem volt nagyon zavaró. Az elején azt hittem korrekt angol keringőt fogunk látni, az jobb lett volna, kár volt emlegetni, meg kiállásokat táncolni.

21:15

Folytatódik. Tóth Gabiék angolkeringőznek.

21:04

Útravaló a szünetre: Szilveszter gazdát a dobogóra!

20:54

Ez is nagyon jó! A Markó Robiéké stílusosabb volt szerintem, de ez nekem egy kicsit természetesebb volt. Mindkét énekes hozza a formáját.Mindenki elfárad, aki intenzíven mozog, de ha nincs rendszeres testmozgás orvosnak látnia kell Tündi könyökét.
Én örültem, hogy kevesebb volt az akrobatika. Keleti Andinak igaza van, a helyszínen nagyon más mint a tv-ben.


20:52

Vastag Csaba pont úgy táncol, ahogy énekel. Viszont profi. És szeretik a szavazó tinilányok. Nem szeretem a "magyarázzuk a bizonyítványt". Ha kiugrott a könyöke és nem tudtak gyakorolni, akkor lépjenek vissza. Ezzel szavazatot gyűjteni (akkor is, ha megkérdezték tőlük) nem korrekt.

Mindkét kommentelőnk megjegyezte már korábban, hogy nem korrekt a diszkót a standard táncokkal összehasonlítani. Vastag Csaba és Mármarosi Tünde: Diszkó

20:48

Varga Izabelláék is ügyesek voltak. Azt vettem észre a celebestáncolós műsorokban, hogy könnyebb a dolga annak a párnak, ahol a nő a híresség. A férfi tud táncolni, a nő pedig viszonylag sok időt tölt a levegőben, ahol ugye nincs szükség lépésekre.

20:42

Iza könnyen mozog. Szépen használta a lábfejét az elején, a valódi tánc kevés volt, de rendben volt. Túl sok emelést gyomömöszöltek bele. A pro/am versenyzési rendszernek az American smooth táncát láttuk.Sokan nem tudják, hogy ez a tánctanulási forma elérhető nem csak a sztárok számára, előbb utóbb verseny is lesz majd. Szerintem sok a 10.

20:41

Vastaps. mint mindig.


20:40

Angolkeringő! A parketten Varga Iza és Cseh-Szakál Tibor.

20:25

Valaki elmondhatná, hogy miért van mindig olyan a zenés-táncos műsorokban, hogy az egyik versenyző felfekszik (vagy ugrik) a zsűriasztalra? Egyébként egész ügyesek voltak Tóth Gabiék. Egyébként nem telhet el este ding-dong nélkül.

20:22

Vége a második produkciónak: Tóth Gabiék diszkóztak.

Tökéletes diszkó!!!!! Gabiban most volt valami Lady Gaga. Nagyon jól használták a zenét. Nem kellene abbahagyja Gabinak a táncot. Bandi-Bandi, amatőr volt ez a számmizéria.Egyébként az élő zene nem hiányzik, jobb a fél playback...Robi mindig őszinte:)

20:17

Tudta a lépéseket is egészen jól, tisztán megcsinált több alaplépést, szerintem ő vezette az Andit több helyen is, és Andi tökéletesen segítette

20:15

Nekem sokan javasolták már, hogy ne táncoljak, mert ciki, amit csinálok. Ha Szilveszterként vagyok ciki, akkor igazából cuki vagyok. Molnár Andi pedig helyes. És még táncolni is tud.


20:11

Gazda-fan lettem:) Tetszett! Tényleg ez volt a legjobb tőle...

20:11

Nehéz dolga van Szilveszter gazda rajongóinak. Sok karaktert kell bepötyögniük, ha sms-t küldenek neki.

20:10

Mindenkinek van hibája, találó a póló felirat:). Egyébként jó ötletnek tarton, hogy helyszínen énekelnek.

20:09

Szilveszterék jönnek! Tangó.

20:05

Gabi megint durván néz ki...

20:03 Elkezdődött.

Lilunak megnövelték a fejét.

19:47

Jó estét kívánok! Nálam ez a mérce a mai estére (de csak addig, ameddig el nem indulok topogni, akkor lejjebb adom)

7 Tovább

Ijesztően mutál Tóth Gabi partnere

A versenyben maradt négy páros kampányvideóit végignézve kiderül, hogy Markó Robi elvesztette férfias hangját, Varga Iza partnere Superman lett, Vastag Csabiék fáznak, Szilveszter Gazda pedig szekrénybe bújik.  

2 Tovább

Győrfi merevsége mostantól stílus

Győrfi Pál stílust teremtett. Ugyan a zsűri, és ennek nyomán a sajtó is UFO-tangózza a Györfi-Práger produkcióját, de biztos vagyok benne, hogy tudatosan építettek a duó férfi tagjának "merevségére". Lehet, hogy szürreális lett egy picit a végeredmény, de legalább egyedi volt. Mostantól ez a stílus az övék...Bravó Pali, bravó Kitty!

Hapták

Még a csücsörítés is szinkronban van

Ez a tánc!

Koóstoló szlogen újratöltve: Hetente Szilveszter az RTL II-es csatornán

Bencéék tangója

Vastag csípőmozgása

0 Tovább

Mindenhol lehet táncolni, ahol szerelmeskedni is?

A kérdést Mármarosi Tünde, Vastag Csaba partnere kapta, aki végül hamar túl akart lenni a válaszon, és egy ’nem tudommal’ lezárta a témát. Az interjúrészlet az RTL Klub Fókusz című műsorában hangzott el abból az apropóból, hogy a Szombat esti láz párjai extrém helyeken perdültek táncra. Még mielőtt az meghökkentő táncos videókról szó esne, válaszolnék a címben lévő kérdésre. A válasz: igen. Aki nem hiszi, nézzen bele az alábbi videóba…

A fenti tánc a bachata.

De vissza Fókuszos anyaghoz. Szilveszter gazda egy báránnyal keringőzik, Vastag Csabáék egy pad tetején táncolnak, Markó Robi és Tóth Gabi pedig egy bevásárló központban perdülnek táncra. Istenes Bencéék bonyolult színészkedésbe kezdenek, Dundikáék a liftben szeretik, míg Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor egy maratoni keringőbe kezdenek.

0 Tovább

Izabella kifejezetten tehetséges…

A Szombat esti láz negyedik szériáját nagyon várták már Magyarországon. Erről egyértelműen árulkodnak a nézettségi mutatók is. Ilyenkor természetesen a táncos szakma is árgus szemekkel nézi műsort. A Szombat esti láz blogon rendszeresen megszólaltatunk táncművészeket, akik adott esetben segítenek abban, hogy megértsünk egy-egy produkciót…

Első szakértőnk Vörös Péter, kifejezetten szórakoztatónak találta az első fordulót.

Vörös Péter a Bolero Táncsport Egyesület alapítója, vezetője. Versenytánc tréner, koreográfus, pontozóbíró és fitnesz edző. Vác Önkormányzata által háromszor kitüntetett edző.

 

„A mostani csapat egy nagyon jó közösségnek, egy vidám, pozitív társaságnak tűnik. Egy ilyen műsorban szerintem az üzenet is fontos, amit egy-egy pár meg tud fogalmazni a táncán keresztül. Jónak tartom, hogy nem a táncos versengés került előtérbe, hanem a hangulat, a szórakoztatás.Sok pillanatát tudtam élvezni az előadásoknak. Cseh-Szakál Tibi és Varga Izabella például nagyon dinamikus, robbanékony volt. A köztük lévő együttműködés imponáló. Izabella kifejezetten tehetséges a műfajunkhoz. Tóth Gabi és Markó Robi a táncban is maximalista, és pozitív módon őrült. Igényes volt a koreográfia és annak megvalósítása is. Győrfi Pál és Práger Kitty tánca kedves, vidám és ötletes produkció volt, ugyanezt Szilveszter gazda és Molnár Andi táncáról is el lehet mondani. Minden tiszteletet és elismerést megérdemel minden szereplő, de Szilveszter gazda és Győrfi Pál különösen. Nem színpadi emberek, mégis élvezetes volt a jelenlétük a tánctéren. Sajnálom, hogy Toncsi és Andris kiesett, de a nézők így döntöttek. Nekem összességében tetszett az első adás, azért is mert a szamba a kedvenc táncom...”

Fotó: RTL II/Sajtóklub

Blogunk igyekszik minél több infóval, elemzéssel szolgálni a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.

3 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek