Eddig tartott a Győrfi Dancing!

Győrfi Pál és Práger Kitty befejezte a Szombat esti lázat. A harmadik adásban a párosok tangót és cha-cha-chát táncoltak, a zsűri Tóth Gabit és Markó Róbertet látta a legjobbnak.

Tóth Gabi és Markó Róbert ismét megmutatták, hogy együtt óriási dolgokra képesek. Gabiék egyszerűen egy olyan tangóval kápráztatták el a nézőket, amire fölösleges bármit is mondani. Azt egyszerűen csak látni kell, és átélni azt, amit a páros sugallt. Mint a jó színész, aki ha azt akarja, hogy nevessen a közönség, akkor a publikum könnyesre röhögi magát, de ha vált, akkor adott esetben megsiratja a nagyérdeműt. Nos, ilyen volt szombat este Gabi és Robi. Ráadásul Tóth Gabi sokat sejtetően nem tudott megszólalni a sírástól a tangó után. Elmondása szerint ezzel a tánccal minden rosszat lezárt az életében, ami eddig vele történt.

Istenes Bencének jól áll a tánc! Van benne valami ösztönös, amit más évékig tanul, hogy a lehető legjobban mutasson a parketten.  Südi Iringó remek koreográfiát rakott össze. Külön pikantériája volt a produkciójuknak, hogy a táncuk alatt az X-Faktorból megismert Csobot Adél énekelt élőben, aki az életben éppen Bence párja.

Vastag Csaba ismét hozta magát. Ugyan volt egy kis (?) félelme, hogy mennyire férfiatlan, ha valaki megmozdítja a csípőjét. Csaba, ez normális. Jól áll neked a cha-cha, és az „átlagférfinak” továbbra is problémái vannak a csípőmozgással, ezzel ne foglalkozz! A latintáncok velejárója a csípő használata, és tetszik a csajoknak.

Szilveszter gazda és Molnár Andrea mindig külön passzusnak számít a szombat esték történetében. A harmadik forduló azonban átszakított valamilyen gátat a páros életében: Szilveszter először élvezte a táncot. Legalábbis ezt lehetett nézőként megállapítani. A szögletesen mozgó csupaszív őserő a cha-cha-chát élvezte, és a tánc lényege szerintem ez. Azért táncolunk, mert jól akarjuk érezni magunkat.

Győrfi Pál és Práger Kitty, a páros hölgytagja szerint, elérték céljukat, azaz, a zsűriben különböztek a vélemények, sőt még vita is kialakult az ítészek között. Blogunk meglátása szerint azonban fantasztikus, amin Győrfi Pál átment. Pali, ígérd meg, hogy nem hagyod abba az egészet! Ha valaki a nulláról indulva, ilyen szintre eljut, kár lenne lehúzni a redőnyt. Ráadásul remek kardiónak is felfogható…

Blogunk egyik kedvence Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor is tangóval rukkolt elő, a tőlük megszokott színvonalon. Iza kisugárzása abszolút parkettre való. Az a furcsa, hogy eddig a nagyközönség nem láthatta tánccipőben. Tibi aprólékos munkát végez, csak így tovább!

Ezen a hétvégén egy igaz meglepetés szakértőnk lesz, érdemes a szavaira odafigyelni.

A fotót a Györfi Pál, Práger Kitty páros facebook oldalára küldte egy rajongójuk.

0 Tovább

Györfi ötletel és telefonál

A Györfi Pál, Práger Kitty páros produkcióinak összerakásakor az Országos Mentőszolgálat szóvivője is maximálisan odateszi magát, és lelkiismeretesen készül az adásokra. Pedig Györfinek egyáltalán nem olyan a hivatása, hogy délután négykor szögre akaszthatja a piros dzsekit, és békén hagyják másnap reggel 8-ig. „Gyakran az edzőteremben, a koreográfiák összeállítása, és gyakorlása közben is megszólal a telefonja, ilyenkor leállunk, és előbújik belőle a szóvivő” – meséli Práger Kitty.

„A partnerem nagyon precíz ember,  és kreatív is. A szamba koreónál is, meg annál a jive-nál is, amit szombaton adunk elő, több jó ötlettel rukkolt elő. Igyekeztem a többségét beépíteni. Egyébként, ha már a jelzőknél tartunk, azt kell mondjam, hogy vicces is. Egyedi humora van, amikor ezt az arcát mutatja, akkor sehol nincs az a piros dzsekis ember, aki komolyan összegez egy-egy balesetet a kamerák előtt.” – mutatta be röviden táncpartnerét a profi versenyző.

A Györfi Pál - Práger Kitty duó hivatalos facebook oldaláért kattintson ide!

 Fotó: RTL II/Sajtóklub

Blogunk igyekszik minél több infóval, elemzéssel szolgálni a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.

0 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek