Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Berki ellenfele nyert Angliában!

A Strictly Come Dancing táncos televíziós showműsorban a brit Louis Smith és partnere, Flavia Cacace egészen az első helyi táncolt. (Louis Smith az olimpiai bajnok Berki Krisztián ellenfele. A londoni játékokon Smith ezüstérmes lett Berki mögött.)

Kedves Louis Smith!

 Ígérje meg, hogy a Strictly Come Dancing levezető rendezvényein (tévés fellépések, közönségtalálkozók stb…) nem erőlteti a latin táncokat. Ön egy remek tornász. Több világversenyen megmutatta, hogy gyakorlatilag azt csinál a testével, amit akar…

Annak ellenére, hogy első lett a táncos műsorban, jelezném, hogy nem mindegyik tánc áll jól önnek!  Javaslom, hogy a standard táncokat válassza, ha közönség elé akar lépni. A latinos megnyilvánulásai nem túl férfiasak.  

Üdvözlettel:

Bányász Árpád

Válogatás Louis Smith és Flavia Cacace produkcióiból:

 

0 Tovább

Nőiesen táncol Berki ellenfele

Berki Krisztián ellenfele a táncparketten hódít. Louis Smith is táncol a Szombat esti láz brit változatában (Strictly Come Dancing), amely a BBC One tévécsatornán látható.

A brit tornász partnere az olasz Flavia Cacace, akivel az első fordulóban egy cha-cha-chát adtak elő. A lólengés londoni ezüstérmesének produkcióján látszik, hogy eddigi kenyerét azzal kereste, hogy mozdulatokat tanul meg, és tökéletesíti azokat, de amit a parketten csinál…, az nem túl férfias (és akkor lehet, hogy finoman fogalmaztam). A cha-cha koreográfia összerakásánál vastagon építettek Louis lazaságára, és a tornából jól ismert elemekre, de ez messze van a (jó) tánctól. Úgy tűnik egyébként, hogy Smith belenyugodott a londoni végeredménybe. Nem éppen sportszerű nyilatkozatokat puffogtatott az ötkarikás játékok után a lólengés végeredményével kapcsolatban. Akkor úgy fogalmazott, hogy szerinte ő nyerte az olimpiát, mert a döntőben jobb volt a gyakorlata, mint Berki Krisztiáné. Talán ha azt az energiát, amit a sajtóhadjáratba fektetett, arra fordította volna, hogy tökéletesebbek legyenek a New York kiállásai, most egy sokkal jobb cha-chával kápráztatta volna el rajongóit.

0 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek