Meglepetés: Istenesék kiestek!

Négy páros maradt versenyben a Szombat esti lázban, miután Istenes Bence és Südi Iringó befejezte a táncot. A párosokon egyre nagyobb a nyomás, hiszen a mostantól nem csak táncot mutatnak be. Szombat este a rumbát és a quicksteppet varázsolták a parkettre a párosok.

Szilveszter gazda és Molnár Andi mindkét koreográfiával hozta azt, amit megszoktunk tőlük: egy igyekvő férfi táncos, és egy bombasztikus táncosnő levezényli a lépéssorokat. Varga Iza és Cseh-Szakál Tibi zseniális, laza volt, (mint mindig), Istenes Bencének pedig minden jó áll, Südi Iringó remek koreográfiákat dobott össze és gyakoroltatott be, így vaskos meglepetésnek számít, hogy ők fejezték be a versenyt. Ami Istenes Bencéékre igaz, az igaz Vastag Csabára és Mármarosi Tündére is, mindent jól megoldanak, esetükben a quickstep komoly műfaji falakba ütközött… Tóth Gabi és Markó Róbert minden eddigi fantasztikus produkcióját felülmúlta. A quickstepjükre például három 10-est is kaptak. Az est folyamán egyébként többször is villant a 10-es a zsűri asztalon, erre eddig nem volt példa.

0 Tovább

Iringó: Éjjel is edzünk!

Istenes Bence és Südi Iringó semmit sem bíz a véletlenre. A páros minden lehetőséget kihasznál arra, hogy próbáljon. „Ha kell, és úgy jön ki a lépés, akkor késő este is bevonulunk az edzőterembe, és éjszakába nyúló edzéseken tökéletesítjük a koreográfiákat” – meséli a blogunknak Südi Iringó.

Egyetértés 

Az RTL II-es csatornán látható műsor a Szombat esti láz első adásában mindegyik páros szambát táncolt. „Szombatra mi egy olyan táncot kaptunk, ami nagyon lendületes, pörgős, fiatalos, ez a jive. Bízom benne, hogy a koreográfiánk tetszeni fog a nézőknek és a zsűrinek. A korábbi Szombat esti lázban azt a kritikát kaptam, hogy akkor nem volt elég jive-os a produkció. Most nagyon igyekeztem. Bencével hamar megtaláltuk a közös hangot, és úgy gondolom, hogy jól tudunk együtt dolgozni” – tette hozzá a csinos táncművész, aki negyedszer vesz részt a műsorban. Korábban Hajas László, Somló Tamás, és Stohl András oldalán is táncolt.

Szamba

Blogunk igyekszik minél több infóval, elemzéssel szolgálni a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.

Fotók: RTL II/Sajtóklub

1 Tovább

Meglepték Südi Iringót!

A csinos táncművész Istenes Bencével készül a Szombat esti lázra. Iringóék egyik edzésre egykori ’szombat esti’ partnere, Hajas László is betoppant.

A mesterfodrász nosztalgiázott egy picit, és a végén még meg is táncoltatta Iringót, amelynek a Reflektor stábja is szemtanúja volt. Südi Iringó és Hajas László a Szombat esti láz első sorozatában táncolt együtt, akkor a harmadik helyen zárták a versenyt. A táncos műsor negyedik szériája az RTL II-n március 9-én kezdődik.

0 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek