Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Majka beszólt a zsűrinek

Facebook-oldalán adott hangot nemtetszésének Majka. A rapper, aki Dundika párja, a közösségi oldalon elmondta véleményét a Szombat esti láz zsűrijéről. Az RTL II-es csatornán látható műsor második fordulójában Dundika és Mészáros Máté a zsűri értékelése, és a nézők szavazatai befejezte a táncos vetélkedőt.

Majka a postjában hangsúlyozza: a zsűrinek semmilyen funkciója sincs, és felteszi a kérdést: „Kíváncsi lennék, hogy a zsűritagok szereplőként hogy viselnék, ha alulmaradnának egy olyan pár ellen, akik nyilvánvalóan rosszabbak voltak...”

„Nem volt korrekt ez..Ahogy a múlt hét sem...De hajrá !! Legalább visszakapom a csajom!!!” – zárja bejegyzését Majka.

fotó: RTL II/Sajtóklub

 

0 Tovább

Dundikáék kiestek!

Dundika és Mészáros Máté számára a 2. forduló volt a végállomás a Szombat esti lázban. A páros angol keringőzött, a zsűri és a nézők összesített szavazatai alapján azonban most ők fejezték be a táncos műsorban való szereplést. A keringő mellett a jive volt a másik tánc, amit láthattak az RTL II-es csatorna nézői.

Varga Izabelláé és Cseh-Szakál Tiboré volt a nyitótánc. Az első fordulóban egy lehengerlő szambával kezdtek. A Szombat esti láz előtt azt írtam, hogy „Kíváncsian várjuk a Barátok közt Nórájának, Varga Izabellának a táncos megnyilvánulásait is. Véleményünk szerint ő a parkettre termett, csak eddig ezt nem mutatta meg az országnak” – ez a jóslás minden adásban beigazolódni látszik.

Tóth Gabi és Markó Robi egy zseniális „energiacunamit” zúdított ránk. Az ilyen produkciókért éri meg leülni és megnézni a Szombat esti láz adásait. Két ösztöntáncos összekerült, és ez lett belőle: egy olyan jive, amelyben minden összejött.

Vastag Csabának és Máramarosi Tündének az angol keringő sem okozott nagy problémát. Fantasztikus összhang jellemezte táncukat, mint ahogy Dundika és Mészáros Máté keringője is magával ragadó volt.

Istenes Bence és Südi Iringó egyszerűen lehengerelte a zsűrit. Ők egy profi jive-ot mutattak be, egy spanyolos felvezetéssel. Györfi Pál és Práger Kitty ott folytatta, ahol egy héttel abbahagyta. A szóvivő és csinos partnere egy olyan játékos jive-val szórakoztatta a nézőket, aminek hatására biztos többen a képernyők előtt is táncra perdültek. Györfi Pál egy ilyen alakítással bármelyik lakodalom helyi sztárja lenne…

Szilveszter gazda és Molnár Andi sokat lépett előre. A nyers erő és a gyönyörű táncművész egy olyan angol keringővel zárta a második adást, amelynek komoly története volt. Szilveszter gazda sokat fejlődött annak ellenére, hogy a felvezető anyagban hangsúlyozta: nem neki való a pipiskedés.

A Keleti Andrea, Szirtes Tamás, Esztergályos Cecília, Tihanyi Ákos összetételű zsűri Tóth Gabiéknak adta a legtöbb pontot, míg Györfi Páléknak a legkevesebbet. Aztán jöttek a nézők szavazatai és Dundikáék búcsúztak. Az első fordulóban Bálint Antónia és Angyal András esett ki.

Blogunk az előttünk álló héten fotókkal, videókkal, háttér információkkal és elemzésekkel jelentkezik a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.

-bányász-

Fotó: Fiala Gábor

1 Tovább

Dundika feltörli a parkettet a párjával - Fotó

Dundika nem ismer lehetetlent. A volt playmate a Szombat esti lázra Mészáros Mátéval készül. Nagyon odateszi magát minden próbán, és ha kell a partnerével is feltörli a parkettet. Mészáros Mátét kérdeztük…  

Hogy haladtok?

Hajni gyorsan tanul, ezért több időnk marad a gyakorlásra. Heti 3-4 alkalommal, 5-6 órában tudunk edzeni, ami egy kisgyermekes anyukától elég nagy áldozat. A hétvégék egyelőre szabadok, de az adáskezdéshez közeledve megpróbálunk minél többet gyakorolni, hogy tökéletes legyen a táncunk.

Mennyire vagy megelégedve a párod hozzáállásával?

Maximálisan! Lelkesen vesz részt az órákon, néha kicsit túlpörög, ami közös röhögésbe torkollik, ezért nem tudunk a szigorú menetrendem szerint haladni. Látom rajta az akarást, és érzem, hogy ő is ugyanazt szeretné, amit én: szórakoztatni és minél többet adni a közönségnek!

Milyen körülmények között készült a fenti fotó?

Egy hosszú próba végén készült a fotó, amikor már zenére végig tudtuk táncolni a koreográfiát, akkor kicsit ledőltem, de ő nem hagyott lustálkodni…

Először vagy ebben az RTL-es kötelékben. Mit vársz a műsortól?

Szeretném magam jól érezni, élményeket adni és szerezni. Különösebben nincsenek elvárásaim. Bármi, amit a műsor révén kapok, azt majd örömmel fogadom. Már az is óriási siker, hogy bekerültem…

0 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek