Bálint Antóniáék a parkett szélén szurkolnak este

Az első fordulóban kiesett Bálint Antónia, Angyal András kettős ott lesz a Szombat esti láz ma esti, második adásban. Angyal András a szombatestilaz.postr.hu-nak elmondta, hogy nagyon jó a csapatszellem a műsorban, és nagyon szorítanak a többieknek. „Ott fogunk szurkolni a parkett szélén mindenkinek. Összekovácsolódott ez a banda többször voltunk együtt bulizni is. Mindenki nagyon empatikusan viselkedett velünk a kiesés után, vigasztalták Antóniát, jó fejek voltak. Remélem, hogy mindenki kihozza magából a maximumot szombat este, rajtunk nem múlik majd. Mindegyikőjüknek szurkolni fogunk” – mondta Angyal András.

Amit ma este párosoktól láthatunk az RTL II-es csatornán 20 órától, az az angol keringő és a jive.

Egy kis kedvcsináló:

 

Fotó: RTL II/Sajtóklub

  

0 Tovább

Zokogva búcsúzott Bálint Antónia

Csak egy adás és egy tánc jutott a Bálint Antónia-Angyal András párosnak. A duó a zsűri, és a nézők összetett szavazatai alapján befejezte a szereplését a Szombat esti lázban. Az eredményhirdetés után az egykori szépségkirálynő vigasztalhatatlan volt, és sírva vette tudomásul, hogy ők csak a szambát mutathatták be…  

A Szombat esti láz első adásában mindenkinek szambáznia kellett. Az RTL II-es csatorna nézői láthattak kifejezetten jó koreográfiákat, de voltak ’korszakalkotó’ megmozdulások, amelyekre sokáig fogunk emlékezni. Az RTL az X-Faktoros nagyágyúit is bevetette: Muri Enikő és Oláh Gergő énekelte a szamba számokat.

Bálint Antóniáéknak nem volt könnyű dolguk, hiszen elsőként léptek parkettre, a zsűrinek még nem volt viszonyítási alapja, így fordulhatott elő, hogy ők kapták a második legkisebb pontszámot. A nézők szavazását Dundika és Mészáros Máté várhatta az utolsó helyről. A zsűritől Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor kapta a legmagasabb pontszámot, nem érdemtelenül. A Barátok közt Nórája hatalmas energiával táncolta végig a szambát egy meglehetősen merész ruhában. Vastag Csaba és Mármarosi Tünde az egyik legjobb produkcióval rukkolt elő, de nem vallott szégyent Istenes Bence és Südi Iringó, valamint Tóth Gabi és Markó Róbert sem.

Az első este két hőse kétségkívül Györfi Pál, és Szilveszter gazda volt. Megjegyeznénk, hogy frappánsan megkoreografálták ennek a két párosnak a szambáját. Elsősorban a humorra és a jó értelemben vett esetlenségre építettek. Práger Kitty és Molnár Andi emberfeletti munkája beérett és egy-egy szerethető szambával mentek tovább.

 

Szombat esti láz, 4. széria, 1. adás

 

Kiesett:

 

- Bálint Antónia és Angyal András (rutinos Szombat esti fazon, korábban – többek között – Udvaros Dorottyával táncolt)

 

Továbbjutott:

 

- Györfi Pál és Práger Kitti (Gönczi Gábor volt partnere)

 

- Varga Izabella és Cseh Szakál Tibor (Gáspár Beával láthattuk az előző évadban)

 

- Vastag Csaba és Mármarosi Tünde (Szombat esti újonc, amúgy jól ismert a Vastag családban, hiszen Csaba testvérének, Tamásnak a szerelme)

 

- Szilveszter gazda és Molnár Andrea (Legutóbb fintesz-modell világbajnokságon bronzérmet szerzett, az előző évadot Katus Attilával pedig megnyerte)

 

- Istenes Bence és Südi Iringó (Az első három szériában is láthattuk Hajas László, Somló Tamás, később Stohl András oldalán)

 

- Tóth Gabi és Markó Robi (Most érkezett haza a UK Openről, az előző szériákban is táncolt – többek között – Kovács Ágnest próbálta táncra bírni)

 

- Dundika és Mészáros Máté (Szombat esti újonc)

Blogunk igyekszik minél több infóval, elemzéssel szolgálni a tanc.hu -val karöltve, amely a szakmai partnerünk.

Fotó: Fiala Gábor

5 Tovább

Bálint Antónia a kislányával szurkolt partnerének

A március 9-én kezdődő Szombat esti lázban érdekelt Angyal András is elindult a 2013-as Latintáncok Magyar Bajnokságán. Az RTL II-es műsorban Bálint Antóniával parkettre lépő táncművész Pandur Petrával közel volt a döntőhöz, végül nyolcadik lett. Ez volt az Angyal-Pandur duó első közös versenye.

Pandur Petra, Angyal András, Bálint Antónia és kislánya

Angyal „szombat esti” partnere, Bálint Antónia is a helyszínen szurkolt, de a műsor több résztvevője is a Folyondár Sportközpontban biztatta a táncosokat. Ott volt többek között Tóth Gabi, Markó Róbert, Práger Kitty, Molnár Andrea és Mészáros Máté is.

Angyal András és Pandur Petra rumbája:

0 Tovább

Titkolóznak a profik - Barabás Évi és Tóth Gabi is parkettre léphet

A Bors szerint a Szombat esti láz következő szériájában Tóth Gabi mellett Barabás Éva, VV Anikó és Vastag Csaba is tánccipőt húzhat.

Az RTL II-es csatornáján induló műsorról az már korábban kiderült, hogy Oroszlán Szonja és Csonka András vezeti. Igyekeztünk körbejárni a témát a profi táncosok körében is. Egyelőre sokat sejtető titkolózós válaszokat kaptunk, tehát ezen a fronton semmi sem jelenthető ki biztosan.

Angyal Andrással kapcsolatos hír, hogy egy korábbi sérülés miatt a jobb kezét megműtötték, de gyorsan gyógyul, így ha a csatorna megállapodik vele, a műsor indulására teljesen felépülhet.

Angyal keze

Apropó Vastag Csaba! Az  énekesnek volt egy rokis korszaka, így biztos, hogy különösebben nem feszélyezné magát a parketten.

0 Tovább

SzombatEstiLáz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek